kort

Idag har varit en bra dag med Sara i Stockholm.
puss

adkhsgbd.kf

åh vad jag är trött men jag vill ändå inte sova. Åh jag måste plugga den där jävla uppsatsen, det gör mig arg att tänka på, FY FAN ALLTSÅ! ååååh. Jag blir så arg. JAG ÄR SÅ SKOLTRÖTT! ååååhåhlökjhsdfiuglhzdfsk
aaarg
och jag måste skaffa ett jobb men hur ska jag orka det  när jag inte ens orkar gå i skolan?
då orkar jag ju inte båda
bajs och fan i samma

puss

tack pappa!

Tack pappa, för att mina naglar blev så fina!


familjen<3

TJUU!
Åh idag har lilla mammsen blivit fast anställd och jag blev verkligen glad över hela mitt hjärta.
Pappa har varit extra snäll på sistonde och sara extra glad.

det är en bra kombination, det gör oss till en fin familj
puss jag älskar er

söndag

Hejsan kära familj!
Nu ligger jag i soffan och tänker på ingenting speciellt. Kollar på fluffiga moln som inte är lika vita som de brukar ocj jag ser hur vackert solen lyser på den röda husfasaden. Det känns som vår ute, det är skönt tycker jag, allt blir mycket mysigare då. Fast jag gillar hösten också, om man har någon att dela den med så att säga. Jag har väl det lite iaf haha.

Jag sitter här och funderar över kläder och pengar och jobb. Jag vill så gärna ha ett jobb, jag fick bara någon latgen som gör att jag inte orkar. Jag kan bara inte, det är en spärr. Jag är helt enkelt väldigt segstartad. Men jag är väl bra på annat.. kanske.

jaja pusspuss

OH!

ETT LITET SMAKPROV FRÅN MIN VISTELSE I PARADISET

martin och jag

Jaha ja, ja vad ska jag säga?
FÖRUTOM ATT MARTIN AXÉN RINGDE MIG IGÅÅR! ÅH! Fattar ni eller? det är som i en dålig novell där saker som aldrig händer händer. Det är som en saga. Han kom ihåg mitt nummer, han har knappat in mitt nummer på en telefon och han kom ihåg att ringa. HELT STÖRT!

puss.

kiss

Hejsam familjen!
Nu är det idoltime med min mamma här i soffan. Sepite sjunger nu eller hur det nu stavas. Vi kan typ kalla henne Serpentin, det är fint!
Ja jag tänker inte skriva förrän jag får lite kommentarer från er så jag vet att ni läser, det här bloggen är ju ändå tillägnad er PUSS!

Partykvällen i bilder

Hej mor och far! Här tänkte jag visa er lite bilder från igår. Och skriva kommentarer om dom.Här var på förfesten hemma hos Malin J i min klass, Lägenheten var så liten att vi var tvungna att sitta på golvet, men det var bara mysigt.Jag och Stina dansar Hey ya dansen!Jag och Madde i min klass posar lite.Här ser ni saras snygga sminkning på mig. JAG ÄLSKAR DET!

puss


utgång

yeay! ikväll blir det utgång på Pluto. Jag är ganska trött men jag vill ändå ut och ha roligt. Så jag får vila lite nu helt enkelt.
puss

who's that girl?

Tjoho lilla familjen!
Hur står det till idag då? Jag mår bra, trött som vanligt, som alla andra dagar, inget chokerande här inte. Kom precis hem från skolan så nu ligger jag här och lyssnar på Robyn och segar lite. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. jag hoppades på att någon skulle vara hemma som jag kunde prata lite skit med och kanske gå på stan lite med förhoppningsvis, men icka sa nicke. Ingen här hemma inte, synd det!

Jag får panik när jag kommer på hur stökigt jag har men jag orkar inte ens tänka på att städa haha.
puss.

kan inte sova

Hej mor och far!
Jag kan verkligen inte sova just nu. Jag ligger bara och vrider mig fram och tillbaka och tänker. Och jag får bara ännu mer ångest när jag tänker på hur trött jag kommer att vara imorgon. Jag vet inte ens vad jag tänker på men jag tror att de är lika bra att ge upp det där med att sova och bara slappna av och vara vaken tills jag somnar av utmattning.
Här kommer en liten bildserie på hur trött jag är.
Där ser man.
Jag älskar er
Puss Lisa

snälla

Hej mor och far! Det var alldeles för länge sedan jag skrev och jag ber om ursäkt  för det men nu har inte klagat och därför tror jag inte heller att ni läser den. Men jag kan börja uppdatera igen om ni vill? men bara om ni vill.
Just nu sitter jag i skolan och är hungrig och trött och sjukt godissugen IGEN! usch jag äter godis jämt känns det som. Men det spelar egentligen inte så stor roll, ni har gett mig bra gener. Fast iofs så mår inte tänderna så bra av det men skitsamma.

Hoppas att ni har haft en bra dag idag, det skulle iaf göra mig lite gladare. Och idag är det städdag va? jag dör, jag orkar ärligt talat inte. SNÄLLA LÅT MIG SLIPPA! snälla snälla snälla snälla!!!!!!!!!!! snälla. SNÄLLA?
snälla.


snälla.

RSS 2.0