-

arg

illa

idag åt jag chips till kvällsmat.
nu mår jag illa.
puss

ps.

jag har hittat balskor, de kostan 449 kronor är det för syrt?

och just ja
HÖR AV ER!!!!!!!!!!

hör av er

Varför hör ni inte av er? Nu blir jag nästan orolig. HÖR AV ER! OKEJ????

puss.

hundvalpsögon

Hej mor och far! Idag har vi svenska nationella fast jag inte har gjort det:( men vet ni? ni välsignade mig med hundvalpsögon som är så oemotståndliga att jag lyckades med det omöjliga. Jag fick göra svenska nationella på fredag istället.. alltså.. det går inte ens att ändra?

ja tack för dessa ögon mor och far!
puss.

hej mor och far i fjärran land

Hej mor och far i fjärran land!
Just nu har jag dukat fram mat (toast) och väntar på att sara den lilla skiten ska komma hem med en cola light (vi ska dricka det VARJE KVÄLL och till frukost). Det har gått bra hitills. Idag var sara jätteduktig och började fixa med soporna fast ajg inte ens hade sagt till! Jag tror att hon är mycket mer hjälpsam och duktig när inte ni är hemma, bara för att jag är så bra och cool och inte ni hehe :P

Hoppas ni har det bra och kommer hem som små pepparkakor.. eller stora pepparkakor och köp presenter. Det är vi väl lite värda nu när vi inte är med.. schyrra???? trosor vill jag ha och en tröja och smycken och så!!!!!!!

pussssssssssssss

idol

Nu kollar jag på idol med mamma och sara igen. Det är mysigt men jag är så trött på att bara vara hemma och sega! jag vill ut på äventyr och dansa tills benen ramlar av.
Imorgon ska ni åka iväg och jag komer nog sakna er mer än vad ni kommer att sakna mig haha.

eh jag okrar inte skriva mer
puss.

I just couldn't go back to sleep again

jag är verkligen seg i huvudet, det blir liksom aldrig helt bra. I skolan mår jag ganska bra och är glad men sen är det bara som om någon knuffar omkull mig och all luft far ur mig för jag orkar ingenting. Som en potatissäck, jag orkar knappt stå upp. Det är verkligen drygt, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Åh jag vill bara vara glad och pigg och ha en kille som ska stanna här och som vill ha mig som sin tjej.
För nu är jag trött på det här så det så!

en dikt jag skrev förut

alla vägar verkar trängre

vässa dina armbågar.

försöker jag älska dig

låter du mig då?

kan du vänta

eller låter du mig gå?


jag vågar inte vända mig om

dina känslor gör mig rädd

eller så är det tankar

som sätter stopp för mina


andas vi i takt

med våra hjärtslag

är det så?

försöker du ta min hand i din

låter jag dig då?


farsdag

GRATTIS FAR PÅ  FARSDAG!
du är bäst och jag älskar dig pusspuss

ROCKA PÅ!!!TJARÅ, nu drar jag och en dalmatin och en pirat och festar loss i en lokal utanför Skultuna. Hare bra här bland lussebullar och glögg. Puss

jaha

Just nu ligger jag i min säng och har tråkigt. Jag är för utmattad för att göra någonting men för klar i huvudet för att inte göra det. Ett jobbigt dilemma helt enkelt. Mamma är i eskiltuna och shoppas, pappa jobbar och sara är i skolan.. fast det är ändå ganska skönt att vara själv hemma, sällan man är det. ÅH jag är arg jag vet inte varför.

bajs

halv.snygg

tjoho familjen!
Japp då låg jag här igen då.. i min kära säng och bara slöar när lite plugg väntar men skitsamma! SNART ÄR DET SLUUUUUT! slutt, kaputt, borta. Ingen mer skola.

Jag letar fortfarande efter den perfekta balklänningen men den verkar ju inte finnas, jag får väl nöja mig med en halvsnygg då men åååååååh vad drygt det vill jag ju inte.

puss

RSS 2.0