hej mor och far i fjärran land

Hej mor och far i fjärran land!
Just nu har jag dukat fram mat (toast) och väntar på att sara den lilla skiten ska komma hem med en cola light (vi ska dricka det VARJE KVÄLL och till frukost). Det har gått bra hitills. Idag var sara jätteduktig och började fixa med soporna fast ajg inte ens hade sagt till! Jag tror att hon är mycket mer hjälpsam och duktig när inte ni är hemma, bara för att jag är så bra och cool och inte ni hehe :P

Hoppas ni har det bra och kommer hem som små pepparkakor.. eller stora pepparkakor och köp presenter. Det är vi väl lite värda nu när vi inte är med.. schyrra???? trosor vill jag ha och en tröja och smycken och så!!!!!!!

pussssssssssssss

Kommentarer
Postat av: morochfarochgudfarochgudmor

öhhhhh!!!!!

2008-11-24 @ 00:25:31
Postat av: morochfarochgudfarochgudmor

vi har det såååååååå bra såååååååååå

2008-11-24 @ 00:27:44
Postat av: morochfarochgudfarochgudmor

Hej stumpirumpan. The Godfather here :-)

Var inte orolig för dina (). Jag lovar att se till att de kommer hem ikväll. Troligtvis kommer jag att få bära dem, men det är bra med lite träning. Kännt mig svag o klen på sistone.

Imorrn vill de till Playa de Ingles o det blir ett riktigt kraftprov att få hem dem därifrån. Men jag ger inte upp utan kommer att kämpa to the bitter end (just det skulle kunna vara din mammas rumpa ;-)Nu slog dim mor mig :-oPuss på dig gurkan . Krama din suster oxå (västeråsmål)

:-*The Godfather (Pälle)

2008-11-24 @ 00:33:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0