one week

Nu har jag lunch, fast jag ska snart tillbaka till jobbet. Jag är så himla mätt, känns som om jag ska spy. Jag älskar verkligen korvstroganoff, jag kan inte få nog av det. Bah bah bah.
Nu är det iaf bara en vecka kvar på jobbet, då känns det lite lättare.
nej nu måste jag gå puss

I love food

TJOHO! idag har jag inte gjort ett smack, ingenting.. inte ens litegrann. Tack för den goda maten. Om jag ska svara på vilken som är min godaste mat så står det alltid lika mellan korvstrofanoff och kräftor. Men kräftor vinner i längden, det är farligt gott!!

Nu ska jag kolla på tv med min kära mor!

såhär glad är jag idag

nu har jag klippt mig och är glad, det här blir nog en bra dag tror jag:D jag hoppas att ni har det bra därborta och får många äckliga fiskar:DSÅHÄR GLAD ÄR JAG IDAG!!!!
puss love you

maktgalen

Shit jag klättar långt upp i karriärsstegen just nu. Jag ska få springa ett ärende. Men 12 stycken värdefulla biljetter till Scandinavian TPC hosted by Annica Sörenstam (En golftävling med 132 stycken proffs-golferskor som ska tävla på Frössåker, det coola är att det är Annicas sista golftävling någonsin som jag spelar i Sverige) ska jag springa över till Wedins och lämna över. Jag ska skydda biljetterna med mitt liv och sedan lämna över dom som om det vore självaste OS-elden. Jag känner mig så stolt att jag får detta förtroende, att min jobbpolare som jag aldrig pratat med bad mig "springa över" till Wedins skor och lämna detta till Monika. Hans exakta ord var:

"Ja men du kanske du kan ta en liten shopping runda och luftshoppa och springa över till Wedins och lämna detta till Paulina..nej jag menar Monika". Han har en lätt skånska också, en sådandär dialekt som Kattis Ahlström även har. Jag känner mig så stolt haha, puss på mig!


 

p.s Nu lämnade han över ett papper och ritade en ring med fingret runt en adress till Sura bygg och trä, jag vet inte vad han menade att jag skulle göra men det känns bra att han ger mig uppgifter. Jag kanske ska skicka biljetter dit också, springa över till Sura bygg och trä haha. MY GOD! Snart får jag eget rum, slänger upp fötterna på skrivbordet och lägger armarna bakom nacken. Kom och besök mig på mitt egna kontor snart! Det första jag ska göra är att sparka någon, bara för att visa min makt MUAHAHAHAHHA!


SATC-filmen

tjolahoppsan! Jag är lite stressad just nu, det är bara massor med jobb jobb jobb sen stressa stressa stressa kort lunch hinner äta men inte andas ut. Men ikväll, då ska jag glömma alla mina bekymmer. ÅH! jag ska på Sex And The City Filmen! Varje ord förtjänar en stor bokstav. Jag kommer gråta bajsen ur mig. Usch jag är som ett litet barn innan julafton.

puss

ztolt

blä blä, länge sen jag bloggade. sorry, jag borde sova. puss love you

p.s jag är ganska stolt över er

sorry

jag är så trött så att jag inte kan sova.

I am the lamb

prutt prutt. Åh jag kan inte sluta lyssna på den där The ark låten från de var 17 år. Ola är så snygg, jag är verkligen kär i honom. Det sjuka är att ibland när jag ligger i min säng och tänker så kan jag komma på att jag saknar Ola, ja hela The ark gänget egentligen. Hur kan man sakna någon som man aldrig träffat? jag är dum i huvudet.

borde sova, love you puss

rain inside

min mamma sa nyss att "Det är tur så länge det inte regnar inne". Det var ju ganska smart sagt! Sen så klingade våra skratt tillsammans, som mor och dotter. Fin stund.

(hon skulle sagt något annat, det bara kom ut fel ur munnen)

kul va?

idag har jag putsat föntster. punkt. slut.

töntcoolt

Nu när ni tagit steget och börjar läsa bloggar så kanske ni kan skaffa msn också? det vore väl jätteroligt. Som nu t.ex. När jag sitter i köket och äter och du i hallen och spelar king, så kunde vi samtidigt chatta på msn, så skulle vi slippa halvskrika till varandra. Sen kanske vi kan typ fixa en tågräls som går genom hela lägenheten med ett tåg som kunde transportera mat från köket till alla rum så skulle vi slippa gå också. Sen så fixar vi webcameror och microfoner på datorenrna så att vi kunde plugga och jobba hemifrån. GUD VAD BRA! kan ju lika gärna hugga av oss benen och få nya robotbet som kan gå och springa åt oss. jaa.. det finns inget stopp på detta hahahaah.

Nu ska jag lära er en ny sak. Om jag skriver t.ex: Nu sitter jag och bajsar.
Då kan jag skriva såhär efetråt *ler*.
Det betyder alltså att jag ler. Förstår ni? Eller om Malin och jag chattar så skriver hon kanske:
Jag saknar dig Lisa men snart ses vi
så svarar jag:
Jag saknar dig också, ja det gör vi *längtar*

Det betyder alltså att jag längtar. Så att den personen som läser det kan se hur mycket jag längtar framför sig.
Grejen är den att det är töntigt att skriva så, fast nästan så töntigt att det blir coolt. Förstår du? Typ som stora nördglasögon, det är så töntigt att det är coolt.

jaja nu ska jag äta upp mina nudlar.. puss


astro

"Den familjekära och traditionsbundna Kräftan styrs av månen. Genom sin ständiga påverkan av det undermedvetna gör månen Kräftan till en mycket intuitiv och känslig person. Kräftan reagerar mer instinktivt än logiskt i hotfulla situationer, men förmågan att läsa ett skeende gör att hon sällan har fel. Det bästa sättet att lära känna en Kräfta på är om du först blir vän med hennes kompisar och familj. Vägen till hennes hjärta går alltid genom de närmaste."

HAHHAHAHHHAHA det stämmer förvånantsvärt bra

förslagSTUDENTPRESENT?

fotboll vs. Isskulptering

shitpommes, jag är redan utbränd typ. jaja, sverige vann ju och jag blev glad? fett coolt. Såg sista 10 och det sög inte. Men 90 minuter? come on? det KAN inte vara kul att kolla på det där i 90 minuter. Fotboll är som roligast när det är jag som spelar haha.
Varför blev det så stor grej av fotboll? Det kunde väl lika gärna bli det av typ.. isskulpturer. Så alla satt helt klistrade framför tv:n när det var EM i isskulptering. Män och kvinnor från olika länder tar upp motorsågare och börjar skapa. Och varje år så skulle det vara ett tema. Det vore väl så mycket mer spännande? Kommer Andersson klara det här med sin axelsträckning? Och så springer dommaren brevid och ser fjollig ut med sin visselpipa i handen.
Eller är det lagsport ni vill se? Ja men kanske EM i pusselläggning. Ett lag ska lägga ett pussel på så kort tid som möjligt. eller är det kanske skador ni vill se? Ja men fullisskulptering då haha. Alla är packade och ska göra sina isskulpturer, oops, och så slinter Toresson och råkar såga av armen på Pungberg. Och nu är det bara 5 sekunder kvar och Larsson leder.. hur ska det här sluta? DET ÄR SÅ SPÄNNANDE.. åh.. åh.. LARSSON VIINNEEEEEEEEERRRRRRR! JAG KAN INTE TRO ATT DET ÄR (går uppi falsett) SANT! MEN DET ÄR SANT! FÖR ANDRA ÅRET I RAD VINNER LARSSON EM I ISSKULPTERIIIIIIIIIIING!

det vore ju så mycket roligare.

håkis

Åh vad jag älskar mitt sommarjobb förtillfället. Jag trivs redan jättebra och nu börjar jag lära känna alla litegrann och förstå vad jag ska göra. Imorgon ska jag vara med på allsångs kvällen och dela ut program. Gissa vem som ska uppträda? MAGNUS CARLSSON! jag älskar bögar, det är min last här i livet. Ni vet, peter jöback<3 efter peter kommer magnus på min böglista. Pusspuss på dom!

Nu är det sommar och det betyder att man måste lyssna på håkan hellström. Varje sommar så lyssnar jag på honom. Det är en tradition. På vintern och så, så glömmer jag bort honom. men med solen så kommer suger efter lite håkan. Det passar så bra till vädret och känslorna.

puss

gå upp gå till jobbet, jobba, jobba, äta lunch

Tjoho, snart ska jag gå till jobbet och jag är verkligen jättenervös. Jag vet inte varför, det kommer nog gå bra men jag har inte alls tänkt mycket på jobbet.. usch. Jag vill nästan inte gå dit. jaja, jag måste gå nu.

Pusspuss

fireworks

´
Här är föresten en bild från när jag och "mitt band" (hehe) spelade i skolan. Längst från vänster:
Ellen på keyboard, Emil på gitarr, Stina på sång, Jag också på sång och till sist men ínte minst Malin på bas.
Fett coolt.

trött

Sorry för den dåliga uppdateringen men det har varit något fel på inloggningssidan. Dom har bytt server eller någonting. Jag är ganska arg, vaknade arg, inte alls på humör. Skulle helst vilja stanna inne under mitt täcke och ligga här hela dagen.. som vanligt.
Nu frågade du, mamma, om du skulle ställa undan fillan eller om jag skulle äta men jag sa att den skulle stå framme. Så jag ska väl äta nu!
HEJDÅ

jag har lurat mig själv för många gånger nu

Idag har jag kollat när kopparlundens studenter sprang ut ur skolan och jag grät, jag grät för att jag är världens känsligaste mes, jag är den mesiga mes av världens alla mesar! fast jag försöker oftast att inte visa det. Iband vill jag bara gråta för att Malin är så fin håret en dag eller för att Hanna har nya strumpbyxor. För jag blir så glad, för deras skull och för att jag har dom och så börjar jag tänka på hur mycket jag tycker om dom och vad jag skulle gjort och varit om jag inte hade haft dom. Sådana där tankar har jag om allting. Ibland kan jag börja gråta över teknikens under, vad skulle vi gjort om vi inte hade haft alla dessa tekniska under? t.ex. telefonerna. Då kan jag gråta en skvätt för att människor är så smarta, sen jag kan tänka att vi också uppfann krig och gråta över att vi människor är så dumma i huvudet. Och sent innan jag ska somna tänker jag på den där ensamma killen i ettan som kallas "matlådan" bara för att han är extremt allergisk mot massor med saker så han måste ha med sig en egen matlåda varje dag. Han är lite konstig och sitter ofta själv och äter. Det gör så ont i mitt hjärta, att se honom där själv. Fast han ser ändå ganska nöjd ut, eller så inbillar jag med det för att jag ska känna mig lite bättre. Usch, jag är alldeles för känslig iaf. Tar på mig andras problem som om det vore mina egna.
Detta blev en lång diskussion om mig själv,
jaja nu ska jag ut i natten igen! PUSS

min starke vän

Nu sitter jag och väntar på min favorit man. Han är lång, stark och stabil. Han kan bara slänga runt med en och varje gång han vi ses så kramar han mig riktigt hårt, sådär så det gör ont i revbenen och så lyfter han mig och jag känner mig så nätt och liten då, inte alls 174,5 cm lång.

Nu ringde han, måste gå puss

i'm yours

usch vad jag är dålig på att blogga, men jag skyller faktiskt på det bra vädret!
Nu har jag INGENTING kvar i skolan och det känns så himlans skönt. Iofs har jag två dagar kvar men ändå.
Mitt största problem är löst också, jag vet vad jag ska ha på mig på onsdag på avslutningen! det är ju skitbra, nu slipper världen gå under och jag känner mig till och med nöjd med mitt beslut. Helt otroligt.

Nej nu ska jag borsta tänderna sen blir det tv..
love you puss

RSS 2.0