gott nytt år

Gott nytt år familjen, i love you most of all!!!!

pussiluss

Fina vänner har jag! verkligen, gillar varenda en av dom, inte alls många som har det så bra och mina vänner verkar gilla mig också, så något rätt måste jag ju göra fast det inte känns så.
Sitter här igen, med kaffet framför mig och är ovanligt färgglad idag. Idag skiter jag i allt som heter mode och trend att göra och klär mig glad. Jag har stora guldiga örhängen, en lila t-shirt med fåglar på och ett par ljusblåa jeans. Jag som brukar mer eller mindre klä mig i svart från topp till tå. Spännande att byta lite.

Idag eller imorgon kommer jag att klippa av mig mitt festival armband och det känns verkligen jättesorligt. MEn vad gör man inte för balen, balen just ja.. har typ glömt bort att den är imorrn, då kan ni ju förbereda er på en riktigt egobildbomb haha.

puss

poliiiiiis

Hellu familjen!
Just nu sitter jag i skolan och chillar lite med Lena och Sara. Det händer inte så mycket, vi ska jobba lite med vårat projekt, tagg tagg tagg. Och idag ska jag träffa lilla michaela som kom hem igår och det ska bli så förträffligt trevligt att jag inte kan sitta still, jag har saknat henne!

denna vecka kommer nog bli rolig fast jag är ändå trött och känner av magkattaren lite men skitsamma! Torsdag är den avslutning, fredag är det bal och sen på lördag ska jag ut på krogen:D:D

puss

vaken

hej kära familj! Jag vaknade för ett tag sen men är fortfarande vädligt trött, på något konstigt sätt har jag vänt helt upp och ner på dygnet. Det är både skönt och jättejobbigt. Nu sitter jag ihopkrupen i en jättestor blå manchester fotölj och försöker vara så tyst som möjligt. Jag är den enda som är vaken.

Jag vet inte vad jag ska hitta på idag, kanske att jag och malin skulle ses och pyssla lite.
Vad hade ni tänkt att göra?
puss love you

seg

Ja allt är som vanligt, en helt vanlig söndag. Sara och Pappa ska på hockey så nu står sara och fixar sitt löshår och sminkar sig. Jag ligger i sängen och segar och mamma springer runt och fixar.

puss.

shut up
Jag har inget att skriva så här får ni en bild på mig!!!!!

RSS 2.0