keep on running

Idag ska jag på franskafton och jag vet inte riktigt vad det innebär men jag ska få träffa hanna och Malin och det förgyller vilken kväll som helst. Just nu är jag ensam hemma och har precis svirat om till myskläder som jag alltid gör när jag kommer hem från skolan. Juvelen spelas i högtalarna och jag funderar på att hälla upp ett glas juice. Men vi får se om jag överhuvudtaget orkar röra mig.
Jag måste skriva klart mitt cv också och det känns lite jobbigt, jag skulle behöva lite hjälp med det men jag tar aldrig itu med någonting och det gör mig så trött. Detta skolår har inte ens börjat bra jag har bara panik över att jag vill överträffa mig själv med bra idéer att det inte ens kommer en enda. Och jag vill göra det jag älskar mest nämligen shoppa men jag kan inte. Min dröm är nog ändå att jobba med mode och kläder för det är verkligen mitt största intresse fast jag kanske är feg och inte vågar ha på mig allt jag önskar att jag vågade men jag har ändå min egen stil och jag tycker inte att det är viktigt att följa allt. Jag kommer t.ex. aldrig att ge upp mina luvtröjor fast det inte alls är så fashionabelt.

puss

en onsdagsmorgon helt olika alla andra

JA snart ska jag kila iväg till skolan. Det känns fortfarande konstigt att inte vakna upp med mina två mest bästa vänner Hanna och Malin och starta dagens första konversation med "Vet ni vad jag drömde inatt?". Tågluffen var mitt paradis fast jag hela tiden var lite rädd. Det gick bra, jag klarade det. Det var magiskt såhär i efterhand, jag vet inte om jag märkte det så mycket då. Men nu.. jag vill tillbaka eller rättare sagt så vill jag se mer. Världen är världens bästa plats!

puss

juvelen

Det som är fulast med att heta Fröjd i efternamn är att det blir Frojd på datorn. Det låter bara så himla fult haha.
Idag har varit en mysig dag, jag hanna och malin har myst runt på stan och framkallat bilder. Jag saknar dom varenda sekund som jag inte träffar dom. åh!

hel

Jag kan inte skriva, jag är för trött.
men jag är hemma och hel iaf.

hemma puss

HEMMA! PUSS!

amsterdam

hej, kul att jag har fatt sa manga lasare och fina kommentarer.
Just nu sitter jag i en lite for kall lagenhet i amsterdam och tycker synd om mig sjalv eftersom jag ar sjuk och maste stanna har medan alla andra ar ute. Jag har namligen legat inne pa sjukhus eftersom jag hade laskigt hog feber och halsfluss. Jag forstar inte hur jag lyckas.. eller misslyckas. Just nu haller mitt huvud pa att sprangas.
Vi bor hemma hos en kille som vi traffade pa en klubb i Berlin som bodde har och sa sa vi "MEN DA KAN JU VI BO HOS DIG I AMSTERDAM!" och han sa att det var okej sa fick vi hans nummer och pa den vagen ar det. Det br tva killar har som vill bli skadespelare. Jag vantar pa den killen som han bor inneboende med. Det ar lite laskigt att inte veta nar han kommer hem. Jag ar ganska trott nu och skriver valdigt osammanhangade, usch.

Jag kanske skriver mer nagon annan dag.
Om en vecka ses vi kara familj!!!!!!
jag alskar er. puss

Berlin my love

Hejsan svejsan! Jag vill flytta till Berlin, det ar som ett minimini New York. Onskar ni var har sa jag kunde visa er allt jag sett och upplevt. Jag hinner inte skriva mer for min datortid ar slut.

Jag alskar er, snart ses vi! PUSS!

p.s hoppas att kraftskivan var bast!

Moggel

Just nu sitter jag pa ett vandrarhem i Sloveninen. Jag tror jag har fatt svamp och jag har varldens mest hemskaste hosta. Jag har inga rena trosor kvar sa jag har pa mig mina bikinitrosor och jag har extrema svettningar fran knaveckan.
Alla mina klader luktar moggel eller svett och det som en gang var vitt ar nu gratt. Mina fotter ar svarta fast jag nyss duschade och jag funderar over om jag nagonsin kommer att bli frasch igen.

Jag kan ju alltid hoppas..
alskar er gor jag ocksa.
puss!

tatooooPappa reagerade inte ens nar jag sa att jag hade tatuerat mig, var han i chock eller trodde han mig inte?
Jag, Hanna och Malin har gjort en vanskapstatuering. Den ser ut som pa bilden. Fin va?
Idag var vi pa ett sadant dar tempelbad och sa har vi atit langos! Imorgon drar vi till Ljubjana.

Jag alskar er.

RSS 2.0